AEROSOL+ EVO

Världsnyhet med ny och patenterad teknologi.

Vår nya och unika partikelgenerator som skapar en naturlik rök, liknande den traditionellt skapade röken från flis/spån.  Fysikaliskt och kemiskt finns det inte längre någon skillnad förutom att vår rök är renad från tjära, sot och andra icke-önskvärda föroreningar. Vi vill till och med påstå att denna variant är snäppet bättre då man oftast kan mer än halvera röktiden. På vissa produkter och processer finns till och med ingen röktid.

AEROSOL+ EVO återskapar en varmrök av rökkondensat som inte har funnits tillgängligt tidigare. Rökvätskan återgår till sin ursprungsform vlket ingen annan teknik kan. 

Det går att kontrollera mängden färg, och/eller smak på ett helt nytt sätt. Detta snabbar upp processtiden på röksteget i kombination med att röken penetrerar djupare in i er produkt. Koksvinnet kan reduceras avsevärt vilket gör att man ökar produktiviteten med motsvarande mängd. En skillnad på 5% ger er med andra 5% högre produktionskapacitet. Den minskade energianvändningen kan ge stora besparingar i både tid och kostnader.

Återbetalningstiden på en installation räknas i månader istället för år. 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår