OM OSS

AEROSOL+ startades av 2 olika företag för att bättre kunna möta efterfrågan för nästan 10 år sedan. Då vi har en lång erfarenhet av processteknik, konstruktion samt den dagliga kontakten med er kunder, var det ett naturligt steg. Vi såg att det saknades flera steg i kedjan mellan traditionell rök och tekniken med att använda regenererad kondenserad rök. Kunskapsnivån och processen i sig, är i stort sett oförändrad under de mer än 35 åren som vi har använt tekniken i Sverige. Inget hade hänt med vare sig själva vätskan eller utrustningen. Viljan fanns med andra ord inte hos leverantörerna till att förbättra något. Exempelvis ville man inte få ner förbrukningen.

Under dessa 10 år har vi lyckats med att få ner förbrukningen med mer än 25%. Halverat koksvinn som resulterade i stort sett halva processtiden. En mängd nya funktioner som inte ansågs viktiga eller helt enkelt för bra för er kunder, då det bland annat sänkte er förbrukning i kombination med fler nya funktioner.

Vi vill istället få fram all information till våra kunder och leverantörer, då vi är övertygade att alla tjänar på det i långa loppet.

Idag verkar AEROSOL+ från 2 länder. I Sverige tar vi fram de nya produkterna både vad gäller utrustningen samt nya vätskor. I Polen byggs den färdiga produkten då de är otroligt duktiga på rostfria konstruktioner och processtyrning med PLC. Pek-Mont har mer än 30 år erfarenhet i byggnation och drift av kok-/rökskåp där många av originalenheterna fortfarande används hos kund efter all denna tid. Termoprocesser är just det detta familjeföretag håller på med som inriktning, och det bidrar till den höga kvalité vi kräver och eftersträvar. 150 personer jobbar hos Pek-Mont så vi känner oss väldigt trygga med dem som partner i detta gemensamma företag.  

BERKOS svarar för den svenska sidan som även står för den andra ägandedelen. Vi tror att vår erfarenhet gällande hela processen i kombination med hur förbrukningsmaterial fungerar i det verkliga livet, är den ultimata informationsplattformen. Vi har lärt oss hur man tillverkar exempelvis en korv. Vad som händer med en emulsion i en hack eller emulsionskvarn. Hur ni kan finjustera ert kok-/rökskåp för den där sista procenten. Hur naturtarmar/plasttarmar reagerar med just era råvaror och förutsättningar. Vi är med andra ord hardcore korvgubbar som inte var nöjda med utbudet på det som fanns till vår bransch.

Tanken är att vi skall vara ett företag som klarar alla steg i kedjan vad gäller rökvätska, utrustning och service. Vi kan idag erbjuda en helhetslösning inom begreppet rökning. Vår förhoppning är, att även ni gillar alla delar av vad vi har att erbjuda.

Ni väljer själva vilken eller vilka delar ni vill testa. Våra produkter passar alla kända fabrikat av kok-/rökskåp. Även kontinuerliga system har uppgraderats till vår nya teknik.  

Välkommen till oss, välkommen till AEROSOL+.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår