AEROSOL+ BEECH PREMIUM

100% bokrök med en svensk smak och doft

Hitintills har marknaden dominerats av grova och amerikanska smaker inom rökvätska. Visst är det underbart gott med kraftiga BBQ-smaker när vi startar grillen på helgen och försöker replikera processen. Pulled pork är fantastiskt gott med dessa kraftiga toner. Många andra lågtemperatursprocesser är perfekt för denna inriktning.

Men är det verkligen det vi vill ha när vi själva producerar våra svenska produkter med svenska smaker på korv, kött och fisk? Antagligen inte. Varför skall vi anpassa oss efter dessa parametrar med konstgjorda och ofta sura smaker som inte passar vår näsa och gom.

Vi letade i åratal och vi är övertygade att vi nu har fått fram en unik och annorlunda rökvätska. Det är en europeiskt producerad vätska, baserad på 100% bok med europeiskt ursprung. Närmare traditionell rökning går det inte att komma, då vi använder samma träslag som våra släktningar använde sig av för mer än 10 000 år sedan.

Den ger exakt det där söta och subtila inslaget som traditionell rökning ger med våra vanliga träslag. Tanken är att den skall komplettera era kryddor som ni jobbat så mycket med att få fram på era produkter istället för att dominera.

Tanken är att återinföra svenska smaker på svenska produkter. Där tror vi att vi har lyckats att kopiera naturen, då röd ek inte är ett naturligt inslag i den europeiska faunan.

Be om ett prov och upplev smak- och doftskillnaden som vi minns.

Vi lagerför ett flertal kundorienterade smaker för att matcha just er smak- och doftprofil för era egna produkter.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår