2019-04-24

En hemsida och IFFA 2019

Vi är så stolta att lansera en hemsida i kombination med IFFA 2019!

Denna gång sker denna smått legendariska mässa det mellan 4:e och 9:e maj. Självklart finns vi till förfogande hela denna vecka.

Nytt denna gång är att vi har en egen monter med AEROSOL+ Hall 9.1 B70. Hela produktsortimentet finns på plats, så det är bara att titta förbi där ni kan se och känna skillnaden.

Skulle ni vilja följa med finns det ett par rum kvar på Marriott som ligger granne 150 meter från mässan. Många kunder, leverantörer och vänner samlas vid vattenhålet på markplan i den högsta byggnaden i Frankfurt efter en lång arbetsdag.

Hör av er till Daniel på 070 662 77 45 eller maila: daniel@berkos.se om ni önskar hjälp med rumsbokning, flygbiljetter eller inträdesbiljetter till IFFA?

Här är även två länkar till en app som heter IFFA Navigator där ni kan ser vart era kollegor, leverantörer och vänner befinner sig på mässan. Dessutom finns det en interaktiv karta över mässområdet.

För iPhone:
https://appsto.re/se/An_ZJ.i

För Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.messefrankfurt.navigator.iffa

Om det är något ni undrar över inför och under IFFA så är ni varmt välkomna att höra av er?

Kontakta oss gärna nedan om ni har frågor!

Varmt välkomna och Auf Wiedersehen!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår