AEROSOL+ PURE

Ultra-effektiv rökgasfilter för alla typer av partiklar och oljedimmor.

Hitintills har det varit dyrt och komplicerat att rena ångor och rök efter processer för många branscher. Därför är vi extra stolta att informera om denna kompakta 3-stegsrening som även kan eliminera illaluktande dofter. Oljedimma, sot eller andra miljöhälsovådliga partiklar tas enkelt och mycket effektivt sätt hand om i detta system. Upp till 99% kan elimineras och samlas upp med hjälp av ESP + UV + O3. Aktivt kolfilter finns som option för speciella applikationer. Även en automatisk diskning som körs nattetid eller när systemet inte används finns som option. Detta ger ett nästintill underhållsfritt system i kombinationen med smått fantastiskt låga driftkostnader. Elektricitet för driften samt kontroll av filterkassetten vid kontroll är det som finns vad gäller löpande kostnader.

Systemet fungerar med hjälp av vi laddar alla inkommande partiklar med extra joner som fastnar i ett magnetfält i filterkassetten. Olja och andra substanser fastnar och rinner ner i ett uppsamlingskärl eller slang. De fasta partiklarna sitter kvar till dess diskning sker vid dagens/skiftets slut. Nästa steg är reningen med aktivt syre, dvs ozon som skapas som en bi-produkt av magnetfältet och UV-steget. Ozonet fortsätter längre in i ert ventilationssystem där det effektivt reagerar med exempelvis fett, bakterier och virus m.m.  Som ett sista steg finns tillvalet med aktivt kol för väldigt höga krav.

Största fördelen med detta system är att det är kompakt nog att sitta direkt efter er processlinje typ en steklinje där den effektivt tar bort allt os och flott samtidigt som man eliminerar både brandrisken och doften som ofta uppstår.

Dessutom till ett betydligt lägre pris än vad som tidigare varit möjligt.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår