AEROSOL+ NEO

Avancerad flytande rökgenerator på ett enkelt sätt.

Vår unika flytande rökgenerator skapar rökpartiklar i mikronstorlek precis som i ett traditionellt rökskåp. Skillnaden är att vår rök är renad från tjära, sot och andra icke-önskvärda föroreningar.

Detta snabbar upp processtiden på röksteget i kombination med att röken penetrerar djupare in i er produkt. Vi kallar denna funktion “Torrökning” då partiklarna är så små att man inte kan känna av röken mot sin hud.  

Vi är övertygade att just denna detalj sänker processtiden med upp till 50%. Samtidigt sänker vi koksvinnet med upp till hälften. En annan mycket intressant detalj att vi reducerar er förbrukning av rökkondensat med upp till 25% med samma slutresultat på den färdiga produkten.

Denna enhet har använts vid både stora som små testkörningar mot de stora tillverkarna av rökkondensat med deras egna system vid över 700 tillfällen. Hitintills har vi inte förlorat.

Det finns bara 2 stycken modeller. Den ena monteras vid ert kok-/rökskåp. Den andra är i stort sett identisk med skillnaden med att vi monterade hjul då den är för tung att bära med sig vid tester...

När man köper en bil så vill man provköra just den modellen och tillval man är intresserad av, inte sant?

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår